Користувацька угода

Я згідний(а) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

Використання персональних даних

Згідно з Законом України «Про захист персональних даних» даю згоду на обробку своїх персональних даних для забезпечення цивільно-правових відносин. Ми цінуємо Ваше право на нерозголошення персональної інформації. Дана Політика конфіденційності регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути отримана при відвідуванні нашого веб-сайту https://autoblok.com.ua, листуванні чи телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або зауваження щодо конфіденційності — надсилайте їх на електронну адресу: info@autoblok.com.ua.

Яку інформацію ми збираємо?

Ми збираємо особисту інформацію та загальні дані, коли Ви будь-яким чином взаємодієте з нами або нашим веб-сайтом:

  • заповнюєте будь-яку форму на сайті (наприклад «Оформлення замовлення»);
  • залишаєте відгуки або запитання та ін.

Особиста інформація — це ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають їх свідомо та за власним бажанням. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для отримання доступу до змісту та перегляду нашого веб-сайту.

Для взаємодії з нами уважно ознайомтесь з Вашими правами та обов'язками, які зазначені в ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» та даній Політиці конфіденційності, а також дайте свою повну згоду на обробку персональних даних. Якщо Ви не згодні з будь-якою умовою даної Політики конфіденційності та Положення про захист персональних даних — не надавайте особисту інформацію.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою з темою «Персональні дані» на e-mail: info@autoblok.com.ua.

Оброблення персональних даних

Персональні дані — це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей (при цьому одночасно можуть використовуватись одна або декілька цілей):
1. Отримання замовлення
Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети — задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.
2. Спілкування з Вами
Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад для повідомлення Вам про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення.
Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Власником персональних даних є інтернет-магазин компанія Autoblok, який знаходиться за адресою: Волинська область, с. Воля Ковельська, вул. Центральна 64, https://autoblok.com.ua. Ми маємо право зберігати персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у терміни, встановленні чинним законодавством України, або до моменту видалення Вами цих даних.

Збір персональних даних

Особиста інформація надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Коли Ви здійснюєте замовлення запчастин, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технології Cookies, детальніше про яку Ви дізнаєтесь нижче.

Файли Cookies

Так само як й інші компанії, ми використовуємо технологію Cookies на нашому веб-сайті та поза його межами. Cookies — це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов'язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного веб-сайту.

Під час перегляду нашого веб-сайту ми можемо розмістити Cookies на Вашому комп'ютері. Такі тимчасові Cookies використовуються для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні Cookies можуть зберігатися на Вашому комп'ютері Вашим браузером. Вони можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Cookies не отримують особистої інформації про Вас, не надають нам Вашої контактної інформації, не можуть жодним чином налаштовувати Вашу систему, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо Cookies для визначення характеристик веб-сайту та сторінок, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше корисної інформації. Крім того, файли Cookies використовуються, щоб зробити наш веб-сайт безпечним, захищеним та зручним. Вони забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск, дозволяють відстежувати порушення Політики конфіденційності відвідувачами або пристроями. Також допомагають оцінити кількість та частоту запитів, а також виявляти та блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Опція «Help» на панелі браузера проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові Cookies, як отримувати повідомлення від браузера про нові Cookies, або як відключити Cookie

Пам'ятайте, що Cookies дозволять Вам повною мірою користуватися всіма можливостями нашого веб-сайту, тому ми рекомендуємо залишати їх увімкненими. Веб-сайт https://autoblok.com.ua може містити посилання на сайти, якими ми не управляємо. Вони наведені виключно для інформаційних цілей.

Розголошення та передача персональних даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

  1. Ми розкриваємо інформацію для запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам.
  2. Ми розкриваємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких Ви отримуєте своє замовлення.

Може статись, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів веб-сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям, бізнес-партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких, як Ваш браузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі переглядають сайт, та які сторінки являються найпопулярнішими.

Оновлення користувацької угоди

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, періодично переглядайте Політику конфіденційності, щоб бути в курсі змін та оновлень. Усі зміни набувають чинності в момент публікації. Коли Ви будь-яким чином взаємодієте з нами, Ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, яка діє на цей момент. У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

Сайт Autoblok використовує файли cookies та інші аналогічні технології для збору інформації про відвідувачів. Це робить наш сайт захищеним, безпечним та зручним. Якщо ви лишаєтесь на сайті, значить ви не проти використання цих технологій. Користувацька угода